Zomertrend: Mini tafelparasol geeft terras vleugje glamour

Net dat beetje extra om de verwachtingen van gasten te overtreffen op een functionele en stijlvolle manier. De miniparasols van TableSol zorgen ervoor dat drankjes koel en de gerechten fris blijven op een zonnig terras. Dankzij de brede collectie is er altijd wel een kleur of dessin die past bij de huisstijl van een etablissement; van sober zwart barok tot knalroze tulpen en oer-Hollandse ruitenpatroon. U kunt ook uw eigen logo gebruiken.

 

Voor ouders die alles al hebben (moederdag en vaderdag tip)

Vaders en moeders hebben vaak alles al. Denken ze. Legt jouw vader ook weleens iets op zijn drankje zodat het in de schaduw staat en niet warm wordt in de zon? Of maakt je moeder zich zorgen dat het eten in de volle zon staat? Dan is deze mini tafelparasol een mooi en handig cadeau voor Vader- of Moederdag. Ook leuk als verjaardagskado (of zomaar tussendoor).

Mini tafelparasol voor in tuin, op boot en balkon

Heerlijk in het zonnetje eten en borrelen heeft maar één nadeel; koele drankjes en gevoelige hapjes zijn niet zo blij met de felle zon. De mini tafelparasols van TableSol zijn daarom een functionele en stijlvolle oplossing. De rosé blijft koel en de kaasjes in vorm. Dankzij de brede collectie kleuren en dessins is er altijd wel een TableSol die helemaal in stijl is van je tuin, balkon of boot. Van felroze tulpen en een knallend geel ruitje tot een sobere zwarte barok uitvoering.

De TableSol is verkrijgbaar op een natuurstenen voetje. Daarbij heeft u de keuze uit ruim 20 designs.